Άρθρα - Σχόλια
Καταργεί και την καλοκαιρινή κατασκήνωση για τα παιδιά ο κ. Στεργίου PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 22:09

Με τα ίδια χρήματα όμως προτιμά να κάνει επιμόρφωση του προσωπικού σε ένα Νομικό Πρόσωπο του Δήμου!!

 Άλλη μια σοβαρή κοινωνική παροχή που τα δύο τελευταία χρόνια προσέφερε δωρεάν στους Δημότες η διοίκηση του Μανώλη Γραφάκου, καταργεί ο κ. Στεργίου. Φέτος οι γονείς δεν θα μπορούν να στείλουν τα παιδιά από 6 μέχρι 15 ετών δωρεάν σε καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Τελευταία Ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 22:11
Περισσότερα...
 
Τα τραπεζάκια έξω και πάλι – Δικαιώθηκαν οι καταστηματάρχες! PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 21:58
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ"


Μια απόφαση-χαράτσι που είχε λάβει η διοίκηση Στεργίου πριν λίγους μήνες, σύμφωνα με την οποία εκτίνασσε στα ύψη το τέλος κατάληψης τραπεζοκαθισμάτων, ακύρωσε μετά από προσφυγή καταστηματαρχών του δήμου μας ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης Αττικής.

Τελευταία Ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 22:02
Περισσότερα...
 
Τοποθέτηση του Μανώλη Γραφάκου για τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επαναπροσδιορίζουν το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 09:36

Στο εξής πρώτος και κύριος στόχος των Δήμων πρέπει να είναι η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και η ουσιαστική στήριξη των δημοτών και των ευπαθών ομάδων με μέτρα κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης

Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας, όπως φαίνεται θα έχει και βάθος και διάρκεια. Επηρεάζει ιδιαίτερα, εκτός από τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και τη μεσοαστική οικογένεια και καθιστά δυσκολότερη τη διαβίωσή της στα αστικά κέντρα.

Τελευταία Ενημέρωση: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011 09:39
Περισσότερα...
 
Δημαιρεσίες νέου Δήμου Πεντέλης. Συναίνεση…όχι ευχαριστώ!!! PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 15:40

Σε σώμα συγκροτήθηκαν την Κυριακή 2 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων του νέου Δήμου Πεντέλης.
Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη εν δράσει», Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Φειδοπιάστης, εξελέγη μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καταλαμβάνοντας την μία θέση από τις τρεις που δικαιούται η αντιπολίτευση.
Στην πρώτη συνεδρίαση του Σώματος, ο  νέος Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, έδωσε το στίγμα του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να διοικήσει τον νέο Δήμο. Στην ομιλία του στο Δημ. Συμβούλιο δήλωσε απερίφραστα ότι είναι διατεθειμένος να δράσει, ανεξαρτήτως προτάσεων από την πλευρά της μειοψηφίας, αλλά και της ίδιας της τοπικής κοινωνίας!

Τελευταία Ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011 15:45
Περισσότερα...
 
Προς τους Βουλευτές Β΄ Περιφέρειας Αθηνών PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 27 Μαϊου 2010 08:50

Θέμα: Ονομασία του νέου Δήμου που προκύπτει από τη συνένωση των Δήμων Μελισσίων, Νέας και Παλαιάς Πεντέλης

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση