Τα τραπεζάκια έξω και πάλι – Δικαιώθηκαν οι καταστηματάρχες! PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 21:58
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ"


Μια απόφαση-χαράτσι που είχε λάβει η διοίκηση Στεργίου πριν λίγους μήνες, σύμφωνα με την οποία εκτίνασσε στα ύψη το τέλος κατάληψης τραπεζοκαθισμάτων, ακύρωσε μετά από προσφυγή καταστηματαρχών του δήμου μας ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης  Διοίκησης Αττικής.

Ο συνδυασμός μας «Πεντέλη εν Δράσει» είχε καταγγείλει έγκαιρα μέσω του επικεφαλής του Αντώνη Φειδοπιάστη, το χαράτσι που καλούνταν να πληρώσουν οι επαγγελματίες της περιοχής μας, καταψηφίζοντας την απόφαση, που σε εποχές οικονομικής …λαίλαπας καλούσε τα καταστήματα να πληρώνουν στις δημοτικές ενότητες των Μελισσίων και Νέας Πεντέλης 100 ευρώ ανά τ.μ. ετησίως, όταν την προηγούμενη χρονιά, πριν γίνουν ακόμη τόσο δυσβάσταχτες οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης, τα τέλη στις δύο περιοχές ήταν 25€ και 10€ ανά τ.μ. αντίστοιχα!!! Σημειώνουμε ότι στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, μετά και την τοποθέτηση  του Αντώνη Φειδοπιάστη, ο δήμαρχος κ. Στεργίου «έκανε σκόντο», αφού δήλωσε ότι ορίζει τα τέλη στα 60 ευρώ.
Λέγαμε τότε με δελτίο τύπου που είχαμε εκδώσει:

“Τόσο απλά! Τη μια στιγμή 100, την άλλη 60! Μόνο που τα ανταποδοτικά τέλη δεν είναι ούτε στραγάλια, ούτε μπίλιες, για να εναλλάσσονται οι αριθμοί όπως στις λοταρίες.
«Χαράτσωμα», επί δικαίων και αδίκων! Από την άλλη πλευρά, άκρως συμπτωματικά, η πρώην Παλαιά Πεντέλη, στην οποία εκλεγόταν μέχρι πρότινος ο δήμαρχος, δεν διαθέτει καταστήματα που κάνουν χρήση των πεζοδρομίων…”

H «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», χαιρετίζει την νίκη των καταστηματαρχών του δήμου μας που δίνει ανάσες στην εμπορική κίνηση και δηλώνει για άλλη μια φορά, ότι δεν πρόκειται να συναινέσει σε καμιά πρόθεση που στόχο έχει να ρημάξει   οικονομικά την περιοχή μας. Καλεί όλους τους πολίτες να αντιδράσουν ενάντια σε όλους όσους υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής στον τόπο μας! 

                                                                                            

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

Τελευταία Ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011 22:02
 

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση