ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ Η 1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 14:37
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 43η  εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης  με την συνεργασία του Κέντρου Αιμοδοσίας  « Α.Φλέμινγκ» , την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο δημαρχείο στην έδρα του Δήμου στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Η συμμετοχή  των πολιτών και από τις τρείς Δημοτικές Κοινότητες καθώς και υπαλλήλων του Δήμου ήταν μεγάλη και ξεκίνησε από το πρωί 9.30 έως και 13.30μμ.

Πράξη αγάπης , πράξη ζωής για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα, γιατί ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ!

Ο Δήμαρχος Δημήτρης  Στεργίου Καψάλης, εθελοντής αιμοδότης  χρόνων, συνεχάρη τους διοργανωτές  για την πρωτοβουλία τους αλλά και τους εθελοντές αιμοδότες για την ανιδιοτελή και ανεκτίμητη προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Η ευγενική συνδρομή των εθελοντών είχε σαν αποτελέσματα να συγκεντρωθούν 70 φιάλες αίματος, 70 ελπίδες για ζωή.

Στην  αιμοδοσία συμμετείχαν με την ευγενική χορηγία τους οι εταιρείες: «Σκλαβενίτης» - προσέφερε  χυμούς και σνάκ , «Flower Touch» – προσέφερε τριαντάφυλλα και «Ανθοκηπευτική» – προσέφερε μικρούς βασιλικούς. Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

 

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση