ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 14:26

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΠΔΔ «Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία υλοποιείται και την φετινή χρονιά το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Δήμου Πεντέλης.

Στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις και κάτω από την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών και εκπαιδευτών, έχουν μέχρι στιγμής φιλοξενηθεί περίπου 350 μικροί μαθητές και έχουν απασχοληθεί ευχάριστα, τονώνοντας τη ζωτικότητά τους μέσα από το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες που προσφέρει το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα πρόκειται να συνεχισθεί μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (έως 29/07/0211).

Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους για το χρονικό διάστημα που ακολουθεί ή επιθυμούν να παρατείνουν την υπάρχουσα συμμετοχή των παιδιών τους, μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης (αρμόδιοι κος Τσαντουλής Νικ., κα Ζεϊμπέκη Ευφρ. τηλ. 210 8032 722).

Υπενθυμίζουμε μερικά χρήσιμα στοιχεία του προγράμματος:

1.      Το πρόγραμμα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή από 07.30 έως 16.00. Η πρωινή προσέλευση των παιδιών είναι ελεύθερη από 07.00 έως 08.45. Η αποχώρηση θα είναι ελεύθερη από 14.00 έως 16.00

2.      Οι χώροι δράσης είναι το 3ο - 5ο Δημοτικό σχολείο, το κλειστό γυμναστήριο, το κολυμβητήριο και το γήπεδο ποδοσφαίρου

3.      Οι δραστηριότητες που προσφέρονται είναι: Μουσικοκινητική Αγωγή, Θεατρικό παιχνίδι, Μυθοπλασία, Κατασκευές, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Εκπαιδευτικές Παραστάσεις (Καραγκιόζη, Μαριονέτες, Ντοκιμαντέρ , κλπ), Σκάκι, Πολεμικές Τέχνες (Καράτε κλπ) και παιδαγωγικά παιχνίδια.

4.      Στα παιδιά προσφέρεται ελαφρύ φαγητό και χυμός.

 

Εκ της Διευθύνσεως

 

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση