Ο ΚΡΗΤΑΓΕΝΗΣ ΖΕΥΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟΝ ΚΛΗΔΟΝΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 11:16

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη γιορτή του Κλήδονα από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» στο 5ο Λύκειο Αμαρουσίου, το Σάββατο 25 Ιουνίου. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και απόλαυσαν μια γνήσια κρητική βραδιά με ζωντανή μουσική και χορό, με τη συμβολή όλων των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κος Πατούλης Γιώργος ο οποίος δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά ότι θα συμβάλλει στο να δημιουργήσουμε ένα Κρητικό κονάκι. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι από το Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο των Κρητών. Ακόμα την εκδήλωσή μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος κος Κάββαλος Ευάγγελος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κος Κακλαμάνης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής, κος Κανελλάκης και κος Καστρινάκης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Κάββαλος Νίκος, κος Σμυρλής Δημήτρης, κος Βλάχος Κώστας, κος Μπρέγιαννης Αλέξανδρος, κος Γιαννακάκος Ηλίας, κος Κλαπάκης Δορύλαος και κα Καρανάσου Μαίρη. Επίσης παρίσταντο και πολλοί εκπρόσωποι Πολιτιστικών Εξωραϊστικών Συλλόγων, του τοπικού και του Κρητικού τύπου.   

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο προεδρεύων του συλλόγου κος Χαιρέτης Άρης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και κάλεσε τον κο Κανελλάκη να προσφέρει τιμητική πλακέτα στον κο Παλάσσαρο Στυλιανό για το έργο του ως πρόεδρος της « Κρητικής Εστίας ».

Η βραδιά συνεχίστηκε με κρητικούς παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά του συλλόγου μας και του συλλόγου Κρητών Βριλησσίων υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Γ. Στριλιγκά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορούς από τους φίλους και τα μέλη του νησιού που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλε και ο πρόεδρος του συλλόγου Κρητών Γαλατσίου με το υπέροχο γαμoπίλαφό του και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου που διέθεσε τις ηχητικές εγκαταστάσεις για τη συγκεκριμένη βραδιά.  

 

 

Εκ μέρους του Δ.Σ.

 

Η Γενική Γραμματέας          Ο Προεδρεύων

       Χατζάκη Δόξα         α.α. O Αντιπρόεδρος  Α’

                                          Χαιρέτης Άρης

 

  

 

 

 

  

 

 

Τελευταία Ενημέρωση: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 12:00
 

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση