ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η διοίκηση Στεργίου καταργεί και το θερινό κινηματογράφο των Μελισσίων PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011 22:03

Άλλο ένα βήμα πίσω για την πόλη των Μελισσίων από τη διοίκηση Στεργίου.

Μετά την κατάργηση των δημοτικών ιατρείων, την υπολειτουργία των ΚΑΠΗ, το κλείσιμο του πολιτιστικού κέντρου Μελισσίων, έρχεται και η κατάργηση του τόσο πετυχημένου θεσμού του θερινού κινηματογράφου.

Η διοίκηση Στεργίου, λόγω φιλοσοφίας, αλλά και λόγω ανικανότητας, δεν θα λειτουργήσει το φετινό καλοκαίρι το θερινό κινηματογράφο των Μελισσίων Cine Panorama το οποίο λειτούργησε πετυχημένα την προηγούμενη τετραετία.

Δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί αυτός ο θεσμός που ξεκίνησε η δική μας δημοτική αρχή και αγκάλιασαν οι δημότες, δεν συνεχίζει τη στιγμή μάλιστα που δεν επιβάρυνε οικονομικά το Δήμο και προσέφερε παράλληλα μια ποιοτική όαση ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Δήμος μας, αλλά κυρίως η πόλη των Μελισσίων, βιώνει πλέον μια αναποτελεσματική διοίκηση που με γοργά βήματα καταργεί κοινωνικούς και πολιτιστικούς θεσμούς, αποξενώνει τους πολίτες, διαταράσσει στην κοινωνική συνοχή και ουσιαστικά γυρνά την πόλη πίσω.

Οι πολίτες έχουν άποψη και πλέον έχουν δεδομένα να συγκρίνουν τη διοίκηση Στεργίου με τις προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις της πόλης μας.

 

 

Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής κίνησης

«Η Πεντέλη στο Ύψος της»

 

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση