Ερμής του Αμαρουσίου - Αρχική σελίδα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΗ 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011 20:45

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους και τη νεολαία που συμμετείχαν σήμερα, στις μεγάλες απεργιακές διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

               Οι τεράστιες σε όγκο και παλμό διαδηλώσεις έδειξαν περίτρανα ότι η κυβέρνηση δε νομιμοποιείται να συνεχίσει τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ και δεν έχει καμιά δυνατότητα και δικαίωμα να ψηφίσει το νέο μνημόνιο -  μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, λαιμητόμο των δικαιωμάτων μας.

Περισσότερα...
 
Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 23:05

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης μας, σύντροφος Νίκος Μπουντούρογλου κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του. Χάρη στη δύναμη του οργανισμού του, την κομμουνιστική αγωνιστικότητα και θέληση του για τη ζωή, τις έγκαιρες και σωστές ενέργειες των γιατρών, της οικογένειάς του και του κόμματός του, του ΚΚΕ, που συνέβαλαν στο να βρεθεί γρήγορα ΜΕΘ , ο σ/φος Νίκος κέρδισε την πρώτη και πιο κρίσιμη μάχη στον αγώνα που δίνει, μετά το δυστύχημα, ελπίζουμε ότι και η αποκατάσταση θα είναι απόλυτη επιτυχημένη  και γρήγορα να είναι κοντά μας.

Μαρούσι  14/6/2011

 
Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 13:56

Αυτό γίνεται εδώ και μερικές μέρες από τους Έλληνες πολίτες στις πλατείες ολόκληρης της χώρας. Με το Μνημόνιο η Ελλάδα τέθηκε υπό ξένη κατοχή, κατοχή όχι μόνο οικονομική αλλά και πολιτική εφόσον και οι τελευταίοι εναπομείναντες θύλακες άσκησης πολιτικής όπου περιοριζόταν το αντικείμενο των εθνικών εκλογών, όπως η δημοσιονομική πολιτική και η πολιτική των δημοσίων επενδύσεων αλλά και οι αρμοδιότητες της βουλής, εκχωρούνται μαζί με τον εθνικό πλούτο και τα δημόσια αγαθά.

Περισσότερα...
 
Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ ΙΟΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 10π.μ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 09:48
Το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα», που κάνει τη ζωή του λαού κόλαση, κατατέθηκε στη Βουλή. Οι δήθεν διαφωνίες στο ΠΑΣΟΚ για το φορολογικό, οι αντιδράσεις ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., ήταν στάχτη στα μάτια για το ίδιο το φορολογικό, ενώ συγκάλυψαν το νέο εργασιακό μεσαίωνα και τις αποκρατικοποιήσεις, όλο δηλαδή το αντιδραστικό περιεχόμενο του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος».
Περισσότερα...
 
Η Ε.Σ.Α.μεΑ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 15/6 PDF Εκτύπωση E-mail
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 09:55

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, ως γνήσιος εκφραστής της φωνής πλέον του ενός εκατομμυρίου Ελλήνων και Ελληνίδων με Αναπηρία, στηρίζει την γενική πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Περισσότερα...
 
ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΛΗΔΟΝΑ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΣΤΟ 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 20:24
Τελευταία Ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 20:28
 
15 ΙΟΥΝΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 20:15

 ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η κυβέρνηση καταθέτει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα – λαιμητόμο

Θα μας βρουν μπροστά τους. Όλοι-όλες στους δρόμους και τις πλατείες. Όλοι-όλες στην παλλαϊκή απεργιακή διαδήλωση στις 15 Ιούνη

Τελευταία Ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011 20:23
Περισσότερα...
 
ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ" PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 16:10

Φίλες και φίλοι
Όλοι εμεις οι ενεργοί συμπολίτες του Αμαρουσίου πιστεύουμε ότι:
Δημοκρατία δεν σημαινει πως η πλειοψηφία έχει το δίκιο. Σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να κυβερνάει. Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι η μειοψηφία έχει άδικο.

Τελευταία Ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 16:19
Περισσότερα...
 
ΈΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 11:40
Σοβαρά επεισόδια στον καταυλισμό των αθίγγανων στο Χαλάνδρι

Του Νίκου Γκαρόζη

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν αργά χθες βράδυ (10/6/11) την περιοχή γύρω από την οδό Σαρανταπόρου στο Χαλάνδρι περίπου είκοσι Ρομά, οι οποίοι έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, ενώ πέταξαν πέτρες και διάφορα αντικείμενα στο οδόστρωμα.

Τελευταία Ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 11:42
Περισσότερα...
 
ΚΡΙΣIΜΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 24ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011 09:57
Μετά την σοβαρή επιδείνωση της υγείας του, ο σύντροφός μας Νίκος μεταφέρθηκε χθες 11/6/2011 στο Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου και εγχειρίσθηκε για να αντιμετωπιστεί το οίδημα στον εγκέφαλο και η εγκεφαλική πίεση. Η πολύωρη επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο Νίκος νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ.
Περισσότερα...
 
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 23:43

Τα νέα φορολογικά μέτρα για έχοντες και μη έχοντες 

Ως πηγή εσόδων στοχοποιείται η ακίνητη περιουσία

Από τον Νίκο Γκαρόζη

Πολλαπλό χτύπημα στην μεσαία και μεγάλη ακίνητη περιουσία θεσμοθετεί η κυβέρνηση, επιβάλλοντας νέο τέλος για όσους έχουν κατοικίες ή οικόπεδα άνω των 100.000 ευρώ, μείωση του αφορολογήτου ορίου κατά 50% του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας, έκτακτη εισφορά σε όσους κατέχουν μεγάλες ιδιοκτησίες, ενώ θα αυξηθούν τα τεκμήρια που ισχύουν σήμερα για τα ακίνητα.

Περισσότερα...
 
ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ κ. ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΟΓΛΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 16:37

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Σε τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε σοβαρά ο Νίκος Μπουντούρογλου την Παρασκευή 10/6/2011. Ο «ΕΡΜΗΣ του Αμαρουσίου» εύχεται ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις δραστηριότητές του και στα κοινά της πόλης.

Με δελτίο τύπου, η Λαϊκή Συσπείρωση ενημερώνει σχετικά:

Περισσότερα...
 
Τοποθέτηση της Δημοτικής Συμβούλου Αμαρουσίου κας Ειρήνης Μαρίας Χαλιώτη στο θέμα της εγκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στο νοσοκομείο ΚΑΤ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 23:17

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου κυρίες και κύριοι συνάδελφοι αγαπητοί συντοπίτες που με υπομονή περιμένετε σήμερα για τη συζήτηση του τόσο σοβαρού αυτού θέματος!

Τελευταία Ενημέρωση: Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011 16:46
Περισσότερα...
 
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 23:13
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ»

Παρά την αντικυβερνητική και αντικαλλικρατική ρητορική του, στη πράξη η πολιτική του κ. Πατούλη διαπνέεται από την ίδια λογική για ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και των επενδύσεων του Δήμου.

Οι ανάγκες των πολιτών αντί να καλυφθούν από δημόσιους πόρους, γίνονται εμπόρευμα που παραχωρείται στο ιδιωτικό κεφάλαιο :

Περισσότερα...
 
ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 23:06
Από τον Θανάση Φωτόπουλο 

 Η Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη μέρα της δημιουργίας της, ως δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στο Μαρούσι, καλούσε σε λαϊκό, ταξικό, συνειδητό ξεσηκωμό-ανυπακοή και ρήξη με τη καπιταλιστική βαρβαρότητα, οργανωμένο αγώνα με τα συνδικάτα και το ΠΑΜΕ , ενάντια στα μνημόνια και τους αντιλαϊκούς νόμους , για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και για την Λαϊκή εξουσία.

Περισσότερα...
 
Η ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 23:01

Μειώνονται μέχρι και 50% τα διόδια στους υπό κατασκευή δρόμους

του Νίκου Γκαρόζη

Μετά το μποϋκοτάζ από πολλούς πολίτες στο πλαίσιο του κινήματος «Δεν πληρώνω» και την πρώτη στον τζίρο των διοδίων στους υπό κατασκευή νέους αυτοκινητόδρομους οι μεγαλοκατασκευαστές εξαναγκάστηκαν σε άτακτη υποχώρηση και σε συμφωνία μείωσης των διοδίων μέχρι και 50%, στα υπό κατασκευή τμήματα. Απόδειξη της δύναμης της κοινωνίας, που δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ποιες θετικές αλλαγές μπορεί να επιφέρει προς όφελός της…

Περισσότερα...
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 22:53
Β4 ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ:

1. Μείωση φορολογικών συντελεστών

Τελευταία Ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011 22:57
Περισσότερα...
 
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 23:43
Η πολιτική κατά των ναρκωτικών των διαφόρων κυβερνήσεων ως στόχο έχει την υποχρηματοδότηση και περικοπή των κονδυλίων των στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων. Πριμοδοτεί τα προγράμματα υποκατάστατων, απαξιώνει και διαλύει σιγά - σιγά τα Κέντρα Πρόληψης (ειδικά μετά την ψήφιση του "Καλλικράτη"), δρομολογώντας έτσι την ιδιωτικοποίηση της πρόληψης - θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης.
Περισσότερα...
 
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 20:37
Επίσκεψη του Μανώλη Γραφάκου και στελεχών του Συνδυασμού

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα που εδρεύει στη Νέα Πεντέλη επισκέφθηκαν ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Η Πεντέλη στο Ύψος της» Μανώλης Γραφάκος και η κα Πολυτίμη Λεονάρδου, μέλος της ομάδας εργασίας  Κοινωνικής Πολιτικής.

Περισσότερα...
 
ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 20:31

Η «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» επαναπροσδιορίζεται

ως Αδέσμευτη, Ακομμάτιστη, Ακηδεμόνευτη, Αυτοδιοικητική κίνηση.

 Σε μεγάλη συγκέντρωση στελεχών και φίλων του Συνδυασμού της «Ανθρώπινης Πολιτείας» την 26η Μαϊου 2011, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, ο επικεφαλής της Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου παρουσίασε την πρόταση της εκτελεστικής γραμματείας  για τη νέα οργανωτική δομή λειτουργίας του συνδυασμού.

Τελευταία Ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 20:34
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Δημοσκόπηση

Πρωτοσέλιδο

Διαφήμιση
Διαφήμιση